CALL ЦЕНТАР за ONLINE НАРАЧКИ: 02 5 11 00 11
Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Washing and drying machines

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  Машина за перење VOX WM 552

  €154.69 €179.14

  BOSCH Машина за перење и сушење WVG 30441EU

  €977.84 €1145.89
  Енергетска класа А Капацитет на перење: 8 кг Капацитет на сушење: 5 кг Број на вртежи на центрифугата: 1500 rpm

  BOSCH Машина за сушење WTH 83000BY

  €498.78 €584.68
  Енергетска класа: А+ Капацитет: 7 кг Програми: 15 Одложен старт: 24h

  Машина за перење VOX WM 6061

  €175.88 €195.44

  BOSCH Машина за сушење WTH 85200BY

  €619.38 €726.33
  Енергетска класа: А++ Капацитет: 8 кг Програми: 15 Одложен старт: 24h

  Машина за перeње VOX WM 1062

  €192.18 €215.00

  Машина за перeње VOX WM 1072 Y

  €195.44 €228.04

  KONCAR Машина за садови PP 45.SLC6

  €208.97 €260.64
  Енергетска класа А Број на комплети : 10 Број на температури: 4 Број на програми : 5

  Кондензациска Сушара со Топлотна Пумпа D8565NA

  €635.54
  Кондензациска машина за сушење алишта со топлотна пумпа Капацитет на сушење: 1-8 kg Енергетска класа: A++ Исправување на влакната на ткаенината со помош на јонизатор (IonTech)

  Кондензациска Сушара со Топлотна Пумпа D8565NO

  €586.64
  Кондензациска машина за сушење алишта со топлотна пумпа Капацитет на сушење: 1-8 kg Енергетска класа: A++ Исправување на влакната на ткаенината со помош на јонизатор (IonTech)

  Кондензациска Сушара со Топлотна Пумпа D8565NR

  €619.24
  Кондензациска машина за сушење алишта со топлотна пумпа Капацитет на сушење: 1-8 kg Енергетска класа: A++ Исправување на влакната на ткаенината со помош на јонизатор (IonTech)

  Кондензациска Сушара со Топлотна Пумпа DA83IL/I

  €651.84
  Кондензациска машина за сушење алишта со топлотна пумпа Капацитет на сушење: 1-8 kg Енергетска класа: А+++ Исправување на влакната на ткаенината со помош на јонизатор (IonTech) Инвертер мотор (PowerDrive)

  Кондензациска Сушара со Топлотна Пумпа DA92IL

  €651.84
  Кондензациска машина за сушење алишта со топлотна пумпа Капацитет на сушење: Голем волумен на барабанот - 9 кг Енергетска класа: A++ Исправување на влакната на ткаенината со помош на јонизатор (IonTech)

  Кондензациска Сушара со Топлотна Пумпа DS94ILS/I

  €765.94
  Кондензациска машина за сушење алишта со топлотна пумпа Капацитет на сушење: Голем волумен на барабанот - 9 кг Енергетска класа: А-40% - Троши 40% помалку енергија од енергетска класа А Исправување на влакната на ткаенината со помош на јонизатор (IonTech) Генератор на пареа (SteamTech) Инвертер мотор (PowerDrive)

  Машина за перeње VOX WM 1082 Y

  €236.19 €260.64

  BOSCH Машина за садови SMS 24AI00E

  €379.14 €444.50
  Енергетска класа: A + Број на комплети : 12 Број на температури: 3 Број на програми : 4

  BOSCH Машина за садови SMS 25AI00E

  €419.89 €492.26
  Енергетска класа: A + Број на комплети : 12 Број на температури: 4 Број на програми : 5

  GORENJE Машина за садови GS 63160S

  €423.64
  Енергетска класа: A+ Број на комплети : 13 Број на температури: 4 Број на програми : 5

  BOSCH Машина за садови SMS 25AW00E

  €350.29 €410.76
  Енергетска класа: A + Број на комплети : 12 Број на температури: 4 Број на програми : 5

  BOSCH Машина за садови SPS 50E48 EU

  €486.56 €570.34
  Енергетска класа: A + Број на комплети : 12 Број на температури: 4 Број на програми : 5

  BOSCH Машина за перење WAB 20262BY

  €358.44 €378.16
  Енергетска класа: A +++ Капацитет на перење: 1 – 6 kg Број на вртежи: 1000 o/min Волумен на барабанот : 42 l

  BOSCH Машина за садови SPS 50E92 EU

  €480.85 €563.96
  Енергетска класа А+ Број на комплети:9 Број на температури: 4 Број на програми : 5

  GORENJE Машина за садови GS 63160W

  €325.84 €399.19
  Енергетска класа: A+ Број на комплети : 13 Број на температури: 4 Број на програми : 5

  KONCAR Машина за садови PP 60.BLC5

  €200.49 €228.04
  Енергетска класа А Број на комплети : 12 Број на температури: 4 3 години гаранција

  BOSCH Машина за перење WAN 28260BY

  €482.32 €518.34
  Енергетска класа: A +++ Капацитет на перење: 1 – 8 kg Број на вртежи: 1400 o/min Волумен на барабанот : 55 l

  GORENJE Машина за перење WT 62092

  €389.41 €422.98
  Енергетска класа: A+ Капацитет за перење: 1-6 kg Број на вртежи на центрифугата: 900 rpm Quick програма

  МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ VOX WM 1484 DC

  €301.39 €355.18

  Машина за перење WP6YS3

  €252.49
  Капацитет за перење: 1-6 kg Број на вртежи на центрифугата: 800 rpm Енергетска класа: A+++

  GORENJE Машина за перење WP703

  €276.94
  Енергетска класа: A+++ Број на вртежи на центрифугата: 1.000 rpm Капацитет за перење: 1-7 kg WaveActive барабан

  GORENJE Машина за перење W7223

  €325.84
  Енергетска класа A Капацитет на перењето: 1-7кг Број на вртежи на центрифугата: 1200 rpm SensoCare

  GORENJE Машина за перење WE723

  €342.14
  Енергетска класа: A+++ Боја: Бела WaveActive барабан Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm

  GORENJE Машина за перење WE823

  €317.69 €350.29
  Енергетска класа: A+++ Боја: Бела WaveActive барабан Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm

  GORENJE Машина за перење WA72SY2B

  €350.29
  Капацитет за перење: 1-7 kg Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm Енергетска класа: A+++

  GORENJE Машина за перење WA72SY2W

  €350.29
  Капацитет за перење: 1-7 kg Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm Енергетска класа: A+++

  GORENJE Машина за перење W7443LA

  €400.82
  Капацитет за перење: 1-7 kg Број на вртежи на центрифугата: 1.400 rpm Енергетска класа: A+++

  GORENJE Машина за перење W7543LO

  €417.12
  Капацитет за перење: 1-7 kg Број на вртежи на центрифугата: 1.400 rpm Енергетска класа: A+++

  GORENJE Машина за перење W7543LR

  €387.78
  Капацитет за перење: 1-7 kg Број на вртежи на центрифугата: 1.400 rpm Енергетска класа: A+++

  GORENJE Машина за перење WP6YS3

  €252.49
  Капацитет за перење: 1-6 kg Број на вртежи на центрифугата: 800 rpm Енергетска класа: A+++

  Washing and drying machines

  Filter by:

  Clear All
  Min: €179.00 Max: €1146.00
  179 1146