CALL ЦЕНТАР за ONLINE НАРАЧКИ: 02 5 11 00 11
Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Refrigerators

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  LTHA Замрзнувач ZS 30

  13,830.00 ден 15,360.00 ден
  Рачно одмрзнување Енергетска класа: A Бруто капацитет: 300 l Регулација на температурата

  Вграден фрижидер - интегриран RBI4061AW

  11,990.00 ден
  Бруто капацитет: 90 l Тип на апарат: Вграден интегриран Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 54 × 57,5 × 54,5 cm

  Витрина за вино XWC660E

  54,990.00 ден
  Бруто капацитет: 156 l Тип на апарат: Подпултен Димензии (ШxВxД): 60 × 87 × 60 cm

  Замрзнувач VOX VF 1200

  9,490.00 ден

  Side - by - side самостоен комбиниран фрижидер NRS9181CX

  73,990.00 ден
  Бруто капацитет: 608 l Тип на апарат: Самостоен Total NoFrost Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 90,6 × 177 × 75,9 cm

  Side - by - side самостоен комбиниран фрижидер NRS9181CXB

  75,990.00 ден
  Бруто капацитет: 608 l Тип на апарат: Самостоен Total NoFrost Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 90,6 × 177 × 75,9 cm

  Фрижидер Vox KS 1200

  6,790.00 ден 7,490.00 ден

  Хоризонтален замрзнувач FH130W

  12,490.00 ден
  Бруто капацитет: 130 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: А Димензии (ШxВxД): 50 × 85 × 70 cm

  Хоризонтален замрзнувач FH210W

  14,590.00 ден
  Бруто капацитет: 210 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: А Димензии (ШxВxД): 80 × 85 × 70 cm

  Хоризонтален замрзнувач FH330W

  15,790.00 ден
  Бруто капацитет: 325 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: А Димензии (ШxВxД): 110 × 85 × 70 cm

  Хоризонтален замрзнувач FH400W

  16,790.00 ден
  Бруто капацитет: 400 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: А Димензии (ШxВxД): 130 × 85 × 70 cm

  LTHA ZAMRZNUVAC ZS 30

  13,830.00 ден
  Рачно одмрзнување Енергетска класа: A Бруто капацитет: 300 l Регулација на температурата

  Фрижидер VOX KS 2800 W (Бел)

  10,490.00 ден 11,990.00 ден

  Фрижидер VOX KS 2800 S (Сив)

  11,490.00 ден 12,990.00 ден

  GORENJE Фрижидер со една врата R 6191DW

  22,990.00 ден
  Енергетска класа: А+ Боја: Бела Приклучна моќ: 60 W Бучност: 38 dB(A)

  Вертикален замрзнувач F3091ANW

  13,990.00 ден
  Бруто капацитет: 70 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 50,1 × 84,5 × 54 cm

  Вертикален замрзнувач F6181AW

  24,790.00 ден
  Бруто капацитет: 309 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 60 × 180 × 64 cm

  Вертикален замрзнувач F6181AX

  25,990.00 ден
  Бруто капацитет: 309 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 60 × 180 × 64 cm

  Вертикален замрзнувач F6245W

  18,990.00 ден
  Бруто капацитет: 238 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: А Димензии (ШxВxД): 60 × 143,5 × 62,5 cm

  Вертикален замрзнувач FN6191DHW

  27,990.00 ден
  Бруто капацитет: 277 l Тип на апарат: Самостоен NoFrost Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm

  Вертикален замрзнувач FN6191DHX

  29,990.00 ден
  Бруто капацитет: 277 l Тип на апарат: Самостоен NoFrost Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm

  GORENJE Фрижидер со една врата R 6191DX

  24,690.00 ден
  Енергетска класа: А+ Боја: Металик сива Приклучна моќ: 60 W Бучност: 38 dB(A)

  TESLA VERTIKALEN ZAMRZNUVAC RU1600H

  13,490.00 ден

  VOX Verikalen Zamrznuvac so 6 fioki VF 2550

  12,990.00 ден
  Енергетска класа A+ Капацитет (бруто/нето); 210/182 l Капацитет нето: 182 l

  BOSCH Комбинирани фрижидери KGV 36UL20S

  29,999.00 ден 35,480.00 ден
  Енергетска класа: А+ Боја: Бела Замрзнувачки дел доле Бруто капацитет: 307 l

  KONCAR Фрижидер со една врата H1A 48 110.BF

  6,890.00 ден 7,720.00 ден
  Енергетска класа: А Боја: Бела Комора во горниот дел 3 години гаранција

  BOSCH Комбинирани Фрижидери KGV 36UW20S

  27,890.00 ден 32,690.00 ден
  Енергетска класа: А+ Боја: Бела Замрзнувачки дел доле Бруто капацитет: 309 l

  KONCAR Фрижидер со една врата H1A 48 112.BF

  6,560.00 ден
  Енергетска класа: А Боја: Бела Бруто капацитет: 110 l 3 години гаранција

  GORENJE Комбинирани фрижидери RF6275W

  16,490.00 ден 17,985.00 ден
  Енергетска класа: А Боја: Бела Приклучна моќ: 95 W Бучност: 41 dB(A)

  Самостоен ладилник R6192LW

  26,690.00 ден
  Бруто капацитет: 370 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm

  Самостоен ладилник R6192LX

  28,890.00 ден
  Бруто капацитет: 370 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm

  Самостоен ладилник R6295W

  15,390.00 ден
  Бруто капацитет: 285 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: А Димензии (ШxВxД): 60 × 143,5 × 62,5 cm

  Самостоен ладилник RB3091ANW

  8,990.00 ден 9,990.00 ден
  Бруто капацитет: 116 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 50,1 × 84,5 × 54 cm

  Самостоен ладилник RB6288W

  15,590.00 ден 17,590.00 ден
  Бруто капацитет: 271 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 60 × 143,5 × 62,5 cm

  GORENJE Комбинирани фрижидери NRC6192TX

  33,990.00 ден 37,990.00 ден
  Енергетска класа: A++ NoFrost Plus Боја: Металик сива Бруто капацитет: 329 l

  Самостоен ладилник R3091ANW

  8,690.00 ден 9,490.00 ден
  Бруто капацитет: 116 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 50,1 × 84,5 × 54 cm

  GORENJE Комбинирани фрижидери NRK6191CW

  22,490.00 ден 24,490.00 ден
  Енергетска класа: A+ NoFrost Plus Боја: Бела Бруто капацитет: 325 l

  Самостоен ладилник OBRB153BL

  79,990.00 ден
  Бруто капацитет: 260 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: А+++ Димензии (ШxВxД): 60 × 154 × 66,9 cm

  Самостоен ладилник OBRB153R

  79,990.00 ден
  Бруто капацитет: 260 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: А+++ Димензии (ШxВxД): 60 × 154 × 66,9 cm

  Самостоен ладилник ORB152BK

  33,990.00 ден
  Бруто капацитет: 260 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 154 × 66,9 cm

  Самостоен ладилник ORB152BL

  33,990.00 ден
  Бруто капацитет: 260 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 154 × 66,9 cm

  Самостоен ладилник ORB152C

  33,990.00 ден
  Бруто капацитет: 260 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 154 × 66,9 cm

  Самостоен ладилник ORB152CH

  33,990.00 ден
  Бруто капацитет: 260 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 154 × 66,9 cm

  Самостоен ладилник ORB152CO

  33,990.00 ден
  Бруто капацитет: 260 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 154 × 66,9 cm

  Самостоен ладилник ORB152GR

  33,990.00 ден
  Бруто капацитет: 260 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 154 × 66,9 cm

  Самостоен ладилник ORB152O

  33,990.00 ден
  Бруто капацитет: 260 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 154 × 66,9 cm

  Самостоен ладилник ORB152R

  33,990.00 ден
  Бруто капацитет: 260 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 154 × 66,9 cm

  Самостоен ладилник ORB152RD

  33,990.00 ден
  Бруто капацитет: 260 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 154 × 66,9 cm

  Refrigerators

  Filter by:

  Clear All
  Min: 6,560.00 ден Max: 79,990.00 ден
  ден.6560 ден.79990