Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Our Stores

  Филозофијата на компанијата е да им овозможи на што поголем број корисници достапност до најновите ИТ и Аудио и видео производи по СЕКОГАШ НАЈДОБРИ ЦЕНИ.
  Во таа насока постојано инвестираме во унапредувањето на малопродажна мрежа и отворање на нови продажни салони.
  АМЦ веќе располага со десетина продажни салони ширум Македонија, со план таа бројка и понатаму да расте. Затоа наскоро очекувајте салон и во вашиот град, мал свет на дигиталната технологија по СЕКОГАШ НАЈДОБРИ ЦЕНИ.

  Т.Ц. Соравиа - приземје
  Ул. Васил Аџиларски
  тел: 02 323 07 99
  Бул. „Климент Охридски“
  тел: 02 311 11 32
  тел: 02 329 82 41
  Ул. „Ѓуро Ѓаковиќ“ ББ
  тел: 047 23 23 40
  7 Ноември, бр.45
  тел: 034 211 037
     
  ул. Иво Лола Рибар 9
  тел: 042 615 045
  Ул. „3-та М.У.Бригада 46/3-2
  тел: 031 437 666
  Ул. „К.Ј. Питу“ 2
  тел: 046 230 550
  Ул. „Ленинова“ 103
  тел: 034 349 301
  Ул. „Благоја Тоска“ 216/2
  тел: 044 343 177
  Ул.„Благој Ѓорев“ бб
  тел: 043 211 262
  Ул. „Њуделхиска“ 17 
  Во Агенција Александрија
  тел: 02 313 50 60
  Ул. „Њуделхиска“ 17 
  Во Агенција Александрија
  тел: 321 46 55
  Ул. „Ванчо Прке“ бб
  тел:032 391 393
  Ул. „Пролетерски б.“ бр 40
  тел: 046 780 701
  Ул.Њуделхиска бр 17
  тел: 02 3125 097
  Катна гаража - Приземје
  тел: 048 400 045
  Ул. „Маршал Тито“ бр 11
  тел: 033 271 559
  Ул. „7-ми Септември“ бб
  тел:043 447 273
  Ул. „Маршал Тито “ бр 56
  тел: 045 256 641
   „Сити Мол “ 2-ри кат
  тел: 02 5118 927  View АМЦ Салони во Македонија in a larger map