CALL ЦЕНТАР за ONLINE НАРАЧКИ: 02 5 11 00 11
Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  One door freezers

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  Фрижидер Vox KS 1200

  6,790.00 ден 7,490.00 ден

  Фрижидер VOX KS 2800 W (Бел)

  10,490.00 ден 11,990.00 ден

  Фрижидер VOX KS 2800 S (Сив)

  11,490.00 ден 12,990.00 ден

  GORENJE Фрижидер со една врата R 6191DW

  22,990.00 ден
  Енергетска класа: А+ Боја: Бела Приклучна моќ: 60 W Бучност: 38 dB(A)

  GORENJE Фрижидер со една врата R 6191DX

  24,690.00 ден
  Енергетска класа: А+ Боја: Металик сива Приклучна моќ: 60 W Бучност: 38 dB(A)

  KONCAR Фрижидер со една врата H1A 48 110.BF

  6,890.00 ден 7,720.00 ден
  Енергетска класа: А Боја: Бела Комора во горниот дел 3 години гаранција

  KONCAR Фрижидер со една врата H1A 48 112.BF

  6,560.00 ден
  Енергетска класа: А Боја: Бела Бруто капацитет: 110 l 3 години гаранција

  Самостоен ладилник R6192LW

  26,690.00 ден
  Бруто капацитет: 370 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm

  Самостоен ладилник R6192LX

  28,890.00 ден
  Бруто капацитет: 370 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm

  Самостоен ладилник R6295W

  15,390.00 ден
  Бруто капацитет: 285 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: А Димензии (ШxВxД): 60 × 143,5 × 62,5 cm

  Самостоен ладилник RB3091ANW

  8,990.00 ден 9,990.00 ден
  Бруто капацитет: 116 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 50,1 × 84,5 × 54 cm

  Самостоен ладилник RB6288W

  15,590.00 ден 17,590.00 ден
  Бруто капацитет: 271 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 60 × 143,5 × 62,5 cm

  Самостоен ладилник R3091ANW

  8,690.00 ден 9,490.00 ден
  Бруто капацитет: 116 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 50,1 × 84,5 × 54 cm

  Самостоен ладилник OBRB153BL

  79,990.00 ден
  Бруто капацитет: 260 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: А+++ Димензии (ШxВxД): 60 × 154 × 66,9 cm

  Самостоен ладилник OBRB153R

  79,990.00 ден
  Бруто капацитет: 260 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: А+++ Димензии (ШxВxД): 60 × 154 × 66,9 cm

  Самостоен ладилник ORB152BK

  33,990.00 ден
  Бруто капацитет: 260 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 154 × 66,9 cm

  Самостоен ладилник ORB152BL

  33,990.00 ден
  Бруто капацитет: 260 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 154 × 66,9 cm

  Самостоен ладилник ORB152C

  33,990.00 ден
  Бруто капацитет: 260 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 154 × 66,9 cm

  Самостоен ладилник ORB152CH

  33,990.00 ден
  Бруто капацитет: 260 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 154 × 66,9 cm

  Самостоен ладилник ORB152CO

  33,990.00 ден
  Бруто капацитет: 260 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 154 × 66,9 cm

  Самостоен ладилник ORB152GR

  33,990.00 ден
  Бруто капацитет: 260 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 154 × 66,9 cm

  Самостоен ладилник ORB152O

  33,990.00 ден
  Бруто капацитет: 260 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 154 × 66,9 cm

  Самостоен ладилник ORB152R

  33,990.00 ден
  Бруто капацитет: 260 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 154 × 66,9 cm

  Самостоен ладилник ORB152RD

  33,990.00 ден
  Бруто капацитет: 260 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 154 × 66,9 cm

  Самостоен ладилник ORB152RD-L

  33,990.00 ден
  Бруто капацитет: 260 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 154 × 66,9 cm

  ФРИЖИДЕР VOX KS 1100

  6,790.00 ден 7,490.00 ден
  Фрижидер со внатрешна комора Автоматско одмрзнување Енергетска класа: А+ Бруто зафатнина: 92 литри Нето зафатнина: 88 литри Фиксни прегради на вратата Антибактериска заштита

  TESLA FRIZIDER 240L RS2400H

  11,490.00 ден

  One door freezers

  Filter by:

  Clear All
  Min: 6,560.00 ден Max: 79,990.00 ден
  ден.6560 ден.79990