CALL ЦЕНТАР за ONLINE НАРАЧКИ: 02 5 11 00 11
Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Иуте кредит . Најбрзо и најконфорно

  КАКО ДО НАЈБРЗИОТ И НАЈКОМФОРЕН КРЕДИТ

  КАКО ДО СУПЕР БРЗ КРЕДИТ ВО САМО 2 ЧЕКОРИ:

   

  1. Одлучете кои производи ги сакате на страната на АМЦ (www.amc.com.mk) или посетете ги нашите салони.
  2. Пополнете ја апликацијата брзо и едноставно директно во продажниот салон, заедно со некој од нашите вработени лица, а апликацијата ќе биде разгледана во истиот момент. Избраниот производ можете да го подигнете ВЕДНАШ по одобрувањето износ на кредитот:


   Исплатата кон нас ја врши Иуте кредит, а месечните рати кон Иуте кредит ги подмирувате вие

  Со Иуте кредит и АМЦ до вашиот идеален избор.

   Износ на кредитот:
  3000 до 80.000 денари

  Рок на отплата:
  -  до 18 месеци 


  Отплата:
  Еднакви месечни ануитети

  Репрезентативни примери (пример сакате да купите телефон, или лаптоп или телевизор)

  ТЕЛЕФОН – 5.990 денари отплата на 12 месеци

  месечен ануитет 690 денари


  ТЕЛЕВИЗОР – 16.990 денари отплата на 12 месеци

  месечен ануитет 1.960 денари


  ЛАПТОП – 14.990 денари отплата на 12 месеци

  месечен ануитет 1.730 денари

   

  Корисници:

  Физички лица – државјани на Република Македонија;
  Старосна граница од 20 до 68 години при доспевањето на последниот месец на отплата на кредитот;


  Каматна стапка:
  9% годишно, фиксна


  Трошок за апликација: Без дополнителни трошоци за аплицирање.