CALL ЦЕНТАР за ONLINE НАРАЧКИ: 02 5 11 00 11
Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Irons and steam stations

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  ECG Пегла NZ 190

  $18.77 $26.83

  HOME electronics Пегла IR-30001B

  $26.32 $37.54
  Со кабел со должина од 3 метри, нема повеќе маки да ја досегнете ивицата на масичката, ниту егзебиции на префрлање на пеглата од рака во рака. Со моќност од 3000W и опции за подедување во однос на материјалите кои ги пеглате, керамичката плоча го олеснува исправувањето на наборите на ткаенините кои висат. Покрај тоа, пеглата Home Electronics е отпорна на каменец и капење, а поседува и систем на самочистење. И што е најважно, не морате да се грижите дали сте ја исклучиле, бидејќи оваа пегла по престанок на користењето се исклучува автоматски, а по повторно поместување самата се вклучува и загрева до посакуваната температура.

  Пегла Tefal FV 3922 E0

  $55.06
  Пегла на пареа Моќност:2300W

  SENCOR Пегла SSI 2027 BL

  $18.56 $23.05
  Боја :бело/ сина Индикатор на температура Приклучна сила : 1600 W Прозирен резервоар за вода 200 мл

  SENCOR Пегла SSI 2028 YL

  $18.56 $23.05
  Боја :бело/ жолта Индикатор на температура Приклучна сила : 1600 W Прозирен резервоар за вода 200 мл

  SENCOR Пегла SSI 5420RD

  $25.09 $31.42
  Боја :бело/ црвена Индикатор на температура Приклучна сила : 2200 W Прозирен резервоар за вода 260 мл

  SENCOR Пегла SSI 5421TQ

  $25.09 $31.42
  Боја :бело/ тиркизна Индикатор на температура Приклучна сила : 2200 W Прозирен резервоар за вода 260 мл

  SENCOR Пегла SSI 8440 GR

  $32.44 $40.60
  Боја :бело/ зелена Индикатор на температура Приклучна сила : 2200 W Прозирен резервоар за вода 380 мл

  SENCOR Пегла SSI 8441 VT

  $32.44 $40.60
  Боја :бело/ виолетова Индикатор на температура Приклучна сила : 2200 W Прозирен резервоар за вода 380 мл

  Пегла на пареа Адлер АД 5012

  $30.40
  Моќност: 2200W, Високо квалитетна керамичка подлога, Специјално дизајнирани отвори за пареа за подобар испуст на истата

  Пегла на пареа Адлер АД 5014

  $32.44
  Моќност: 2200W, Високо квалитетна керамичка подлога, Специјално дизајнирани отвори за пареа за подобар испуст на истата.

  Пегла на пареа Северин 3210

  $40.78
  Тип - Пегла на пареа Моќност:2500 W Капацитет на резервоарот за вода:225ml

  Пегла на пареа Северин 3222

  $59.14
  Моќност: 2700W; Двојна функција: суво пеглање и пеглање на пареа;

  Пегла на пареа Северин 3242

  $34.66
  Тип - Пегла на пареа 2200W

  Пегла на пареа Северин 3243

  $36.70
  Моќност: 2400W; Капацитет на резервоар за вода: 200мл; Пеглање со и без пареа;

  Пегла на пареа Северин 3256

  $30.58
  Тип - Пегла на пареа Моќност: 2400 W

  Пегла на пареа Bosch TDA1023010

  $46.72
  Моќност: 2400 W Функција: суво пеглање, пеглање на пареа и вертикално геглање

  Пегла на пареа Bosch TDA102411C

  $67.32
  Тип - Пегла на пареа Моќност: 2400 W

  Пегла на пареа Bosch TDA1024210

  $69.36
  Тип - Пегла на пареа Моќност: 2400 W

  Пегла на пареа Bosch TDA503001P

  $91.60
  Моќност: 3000 W Функции: суво пеглање,пеглање на пареа и вертикално пеглање

  Пегла на пареа Bosch TDA3024010

  $67.12
  Моќност: 2400 W Количина на парниот облак: 130 г/мин

  Пегла на пареа Bosch TDA703021A

  $112.18
  Моќност: 3000 W Функции: суво пеглање,пеглање на пареа и вертикално пеглање

  ELMA Пегла без пареа TP -001

  $33.25 $37.74
  Боја : портокалова Пегла без пареа Приклучна сила : 1200 W Рачка од бакелит

  ELMA Пегла без пареа TP -001

  $33.25 $37.74
  Боја : портокалова Пегла без пареа Приклучна сила : 1200 W Рачка од бакелит

  ELMA Пегла без пареа TP -001

  $33.25 $37.74
  Боја : зелена Пегла без пареа Приклучна сила : 1200 W Рачка од бакелит

  Пегла Gorenje SIH 1800 BT

  $31.62
  Моќност на грејачот: 1.800 W Аналогно Perfect Glide површина за пеглање

  Пегла Gorenje SIH 2200 BC

  $37.74
  Моќност на грејачот: 2.200 W Аналогно

  Пегла Gorenje SIH 2200 BS

  $35.70
  Моќност на грејачот: 2.200 W Аналогно

  Пегла Gorenje SIH 2200 PC

  $37.74
  Моќност на грејачот: 2.200 W Аналогно

  Пегла Gorenje SIH 2200 PS

  $35.70
  Моќност на грејачот: 2.200 W Аналогно

  Пегла Gorenje SIH 2200 TC

  $37.74
  Моќност на грејачот: 2.200 W Аналогно

  Пегла Gorenje SIH2200GC

  $33.66
  Моќност на грејачот: 2.200 W Аналогно

  Пегла Gorenje SIH2600BSS

  $52.02
  Моќност на грејачот: 2.600 W Аналогно Ultra Steel (Инокс)

  Пегла Gorenje SIH2600GC

  $54.06
  Моќност на грејачот: 2.600 W Аналогно Индикатор на температура

  Пегла Gorenje SIH2600YC

  $54.06
  Моќност на грејачот: 2.600 W Аналогно Ultra Steel (Инокс)

  Пегла Electrolux EDB1675

  $40.39

  Пегла Electrolux EDB1720

  $28.97
  2200 W ; проток на пареа: 0-30 g/min ; парни удари 90 g/min ; функција за вертикална пареа; сад за вода 250 ml ; долен дел од нерѓосувачки челик.

  Пегла Electrolux EDB1730

  $32.64 $40.78
  2200 W ; проток на пареа: 0-30 g/min ; парни удари 90 g/min ; функција за вертикална пареа; сад за вода 250 ml ; долен дел од нерѓосувачки челик.

  Пегла Electrolux EDB5220

  $55.49

  Пегла Electrolux EDBT800

  $30.19

  Philips Пегла GC1436/20

  $38.56

  Philips Пегла GC2678/30

  $59.14

  Philips Пегла GC6709/20

  $185.64

  ПЕГЛА VOX DBL 7003

  $22.42 $24.46

  Irons and steam stations

  Filter by:

  Clear All
  Min: $13.00 Max: $186.00
  $13 $186