CALL ЦЕНТАР за ONLINE НАРАЧКИ: 02 5 11 00 11
Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search
  banner

  Sorry - this product is no longer available

  Manufacturer: GORENJE

  GORENJE Комбинирани фрижидери NRK6191TX

  $571.00
  $662.80
  Енергетска класа: A+ NoFrost Plus Боја: Металик сива Бруто капацитет: 329
  banner
  • Енергетска класа: A+
  • Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата
  • Боја: Металик сива
  • Slot-in: Можност за поставување на апаратот во кујнски отвор широк 60 cm
  • Климатска класа: SN, ST, N, T
  • 1 компресор
  • Вкупен бруто/нето капацитет: 329 / 307 l
  • Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 231 / 222 l
  • Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 98 / 85 l
  • Капацитет на замрзнување: 12 kg/24h
  • Издржливост при прекин на електрична енергија: 18 h
  • Електронско управување на вратата
  • Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј
  • Аларм за отворена врата
  • Дигитален приказ на температурата во фрижидерскиот дел и во делот на замрзнувачот
  • Звучен и светлосен сигнал при превисока температура во разладниот дел: бел сигнал
  • CrispZone фиока со контрола на влажноста: голема фиока за зеленчук со регулација на влажноста
  • IonAir со Multiflow 360° функција
  • Интелигентен систем на помнење (AdaptTech ладење)
  • NoFrost Plus
  • Брзо ладење
  • Функција за брзо замрзнување (FastFreeze)
  • Штедлива програма (EcoMode)
  • ЛЕД осветлување на кровот
  • 4 стаклени полици
  • Држач за шишиња
  • Број на полици за сирење и путер: 1 MultiBox сад за путер и сирење
  • ZeroZone фиока
  • XXL SpaceBox фиока
  • XtremeFreeze фиока: интензивно замрзнување во горната фиока на замрзнувачот
  • Простор за замрзнување: 3 фиоки
  • 2 стаклени полици
  • Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,82 kWh
  • Бучност: 42 dB(A)
  • Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
  • Нето тежина на апаратот: 67,5 kg
  • Приклучна моќ: 120 W
  • Осигурувач: 10 A
  Write your own review
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *
  • Енергетска класа: A+
  • Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата
  • Боја: Металик сива
  • Slot-in: Можност за поставување на апаратот во кујнски отвор широк 60 cm
  • Климатска класа: SN, ST, N, T
  • 1 компресор
  • Вкупен бруто/нето капацитет: 329 / 307 l
  • Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 231 / 222 l
  • Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 98 / 85 l
  • Капацитет на замрзнување: 12 kg/24h
  • Издржливост при прекин на електрична енергија: 18 h
  • Електронско управување на вратата
  • Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј
  • Аларм за отворена врата
  • Дигитален приказ на температурата во фрижидерскиот дел и во делот на замрзнувачот
  • Звучен и светлосен сигнал при превисока температура во разладниот дел: бел сигнал
  • CrispZone фиока со контрола на влажноста: голема фиока за зеленчук со регулација на влажноста
  • IonAir со Multiflow 360° функција
  • Интелигентен систем на помнење (AdaptTech ладење)
  • NoFrost Plus
  • Брзо ладење
  • Функција за брзо замрзнување (FastFreeze)
  • Штедлива програма (EcoMode)
  • ЛЕД осветлување на кровот
  • 4 стаклени полици
  • Држач за шишиња
  • Број на полици за сирење и путер: 1 MultiBox сад за путер и сирење
  • ZeroZone фиока
  • XXL SpaceBox фиока
  • XtremeFreeze фиока: интензивно замрзнување во горната фиока на замрзнувачот
  • Простор за замрзнување: 3 фиоки
  • 2 стаклени полици
  • Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,82 kWh
  • Бучност: 42 dB(A)
  • Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
  • Нето тежина на апаратот: 67,5 kg
  • Приклучна моќ: 120 W
  • Осигурувач: 10 A