CALL ЦЕНТАР за ONLINE НАРАЧКИ: 02 5 11 00 11
Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Built-in appliances

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  BOSCH Аспиратор DFL 064W50

  €131.87 €154.69
  Влечна сила 400 m3/ h Ширина : 60 см Копче со 3 брзини Боја : инокс

  BOSCH Микровална BFL 634GS1

  €639.29 €749.78
  Боја: Инокс Врата: Стакло Волумен: 21 l Приклучна моќ: 90-900 W

  Вграден фрижидер VOX IКК 3500

  €300.59 €333.99

  BOSCH Вградна фурна HBA 23B150R

  €391.04 €458.52
  Боја: инокс 7 начини на греење Вовлечени копчиња Заклучување за заштита од деца

  BOSCH Микровална BFL 634GB1

  €639.29 €749.78
  Боја: Црна Врата: Стакло Волумен: 21 l Приклучна моќ: 90-900 W

  BOSCH Вграден фрижидер KIV 38X20

  €493.24 €578.16
  Енергетска класа: А+ Боја: бела Замрзнувачки дел доле Бучност: 40 dB(A)

  BOSCH Вградна фурна HBA 23B160R

  €391.04 €458.52
  Боја: црна 7 начини на греење Вовлечени копчиња Заклучување за заштита од деца

  BOSCH Микровална BFL 634GW1

  €639.29 €749.78
  Боја: Бела Врата: Стакло Волумен: 21 l Приклучна моќ: 90-900 W

  BOSCH Вграден фрижидер KIV 87VF30

  €604.08 €708.24
  Енергетска класа: А++ Боја: инокс Замрзнувачки дел доле Бучност: 38 dB(A)

  BOSCH Вградна плотна PBY 6C5B80Q

  €146.54 €168.38
  Комбинирана инокс плоча 3 плински полиња и 1 електрична плоча Термоелектричен осигурувач Палење со една рака

  BOSCH Вградна фурна HBA 42S350E

  €420.05 €492.26
  7 начини на греење Вовлечени копчиња Заклучување за заштита од деца Приклучна сила: 2.35 kW

  BOSCH Микровална HMT 84G654

  €366.59 €429.50
  Боја: Црна Врата: Стакло Волумен: 25 l Приклучна моќ: 90-1000 W

  KONCAR Машина за садови PP 60.IL5

  €234.72 €260.80
  Енергетска класа А + Број на комплети : 12 Број на температури: 4 Број на програми : 5

  BOSCH Вградна плотна PIB 375FB1E

  €354.85 €415.65
  Сензорско управување Дигитален дисплеј Сигурносен клуч за деца Сила 3,7kw

  BOSCH Вградна фурна HBA 43T350

  €423.78 €515.90
  7 начини на греење Вовлечени копчиња Заклучување за заштита од деца Приклучна сила: 3.58 kW

  BOSCH Машина за садови SMI 25AS00E

  €415.65 €487.37
  Енергетска класа А + Број на комплети : 12 Број на температури: 4 Број на програми : 5

  BOSCH Микровална HMT 84M654

  €325.84 €382.07
  Боја: Црна Врата: Стакло Волумен: 25 l Приклучна моќ: 900 W

  BOSCH Вградна плотна PKF 375FP1E

  €293.24 €343.12
  Сензорско управување Дигитален дисплеј Сигурносен клуч за деца Сила 3,2 kw

  BOSCH Вградна фурна HBA 73B250

  €586.64 €687.86
  9 начини на греење Вовлечени копчиња Заклучување за заштита од деца Приклучна сила: 3,65 kW

  BOSCH Машина за садови SMI 46KS01E

  €482.46 €565.61
  Енергетска класа А ++ Број на комплети : 13 Број на температури: 5 Број на програми : 6

  BOSCH Вградна плотна PKF 645B17E

  €293.24 €343.12
  Заклучување за заштита од деца Приклучна сила : 6,6 kW 4 HighSpeed полиња за готвење Дигитален дисплеј

  BOSCH Вградна фурна HBG 43T320R

  €416.95 €488.84
  7 начини на греење Вовлечени копчиња Заклучување за заштита од деца Приклучна сила: 3,58 kW

  BOSCH Машина за садови SMI 48M35 EU

  €440.08 €523.72
  Енергетска класа А++ Број на комплети : 14 Број на температури: 4 Број на програми : 4

  BOSCH Вградна плотна PKF 645CA1E

  €220.54 €258.68
  Заклучување за заштита од деца Приклучна сила : 6,6 kW 4 HighSpeed полиња за готвење Дугмиња за управување

  BOSCH Вградна фурна HBG 43T360R

  €416.95 €488.84
  7 начини на греење Вовлечени копчиња Заклучување за заштита од деца Приклучна сила: 3,58 kW

  BOSCH Машина за садови SMV 24AX00E

  €335.76 €393.64
  Енергетска класа А + Број на комплети : 12 Број на температури: 3 Број на програми : 4

  BOSCH Вградна плотна PKF 659C17E

  €292.10 €342.46
  Стаклокерамика со бела боја Приклучна сила : 6,6 kW 4 HighSpeed полиња за готвење Дугмиња за управување

  BOSCH Вградна фурна HBG 675BS1

  €798.05 €935.60
  13 начини на греење TFT дисплеј Заклучување за заштита од деца Приклучна сила: 3.65 kW

  BOSCH Машина за садови SMV 46AX00E

  €476.78 €558.93
  Енергетска класа А + Број на комплети : 12 Број на температури: 5 Број на програми : 6

  BOSCH Вградна плотна PKN 651FP1E

  €404.57 €474.33
  Заштита од деца Приклучна сила : 8,3 kW 4 полиња за готвење HighSpeed Дигитален дисплеј TopControl

  BOSCH Вградна фурна HBN 211E4

  €228.04 €267.16
  4 начини на греење Вовлечени копчиња Аналоген програмски сат Приклучна сила: 2,8 kW

  BOSCH Машина за садови SMV 46KX01E

  €532.20 €623.80
  Енергетска класа А ++ Број на комплети : 13 Број на температури: 5 Број на програми : 6

  BOSCH Вградна плотна PSY 626B21E

  €415.65 €487.21
  3 Горилника +1 електрична плоча Палење со една рака Приклучна сила : 5,9 kW Странична мануелна контрола

  BOSCH Вградна фурна HBN 231E3

  €273.82 €324.70
  7 начини на греење Вовлечени копчиња Електронски програмски сат Приклучна сила: 2,35 kW

  BOSCH Машина за садови SPI 50E65 EU

  €410.11 €480.85
  Енергетска класа: A + Број на комплети : 9 Број на температури: 4 Број на програми : 5

  BOSCH Вградна плотна PUE 611BB2E

  €445.80 €523.23
  Индукциска плоча Без оквир Boost функција Приклучна сила: 4,6 kW

  BOSCH Вградна фурна HBN 531S1F

  €332.50 €392.83
  8 начини на греење Вовлечени копчиња Заклучување за заштита од деца Приклучна сила: 3,65 kW

  BOSCH Машина за садови SPI 50E95EU

  €454.44 €532.85
  Енергетска класа А + Број на комплети : 9 Број на температури: 4 Број на програми : 5

  BOSCH Вградна плотна PUE 645BF1E

  €445.80 €523.23
  Стаклокерамичка Приклучна сила: 3,7 kW 4 индукциски полиња за готвење Дигитален дисплеј TopControl

  BOSCH Вградна фурна HBN 531W1F

  €332.50 €392.83
  8 начини на греење Вовлечени копчиња Заклучување за заштита од деца Приклучна сила: 3,65 kW

  BOSCH Вградни плотни PKE 645D17E

  €227.38 €266.50
  Заклучување за заштита од деца Приклучна сила : 6,6 kW Дигитален дисплеј 4 HighSpeed полиња за готвење

  Built-in appliances

  Filter by:

  Clear All
  Min: €73.00 Max: €936.00
  73 936