CALL ЦЕНТАР за ONLINE НАРАЧКИ: 02 5 11 00 11
Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search
  banner
  Manufacturer: BOSCH

  BOSCH Машина за перење и сушење WVG 30441EU

  $1,223.80
  Енергетска класа А Капацитет на перење: 8 кг Капацитет на сушење: 5 кг Број на вртежи на центрифугата: 1500 rpm
  banner
  • Washdry/ EcoSillenceDrive
  • Капацитет на перењето: 8 кг, капацитет на сушење 5 кг
  • Непрекинато перење и сушење 5 кг
  • Број на обрти на центрифугата: 1500/400 O/min
  • Aqua stop- долготрајна заштита за излевање на водата со гаранција
  • Едноставно бирање на програмите со еден регулатор за програмите на перење, температурата , вклучување и исклучување
  • Посебните програми за: додатно перење,проветрување, чистење на барабанот,мешани алишта, екстра краток програм 15 мин,празнење на вода,AllergyPlus/ECARF ,HygieneCare,волна рачно перење, фино /свила,
  • Типки за старт со можност на додавање на облека , обртаи , траење на сушењето, програмирање на време на почетокот на перењето до 24 ч. температурата, мени , прилагоди
  • Посебна програма за нежно сушење и програма за интензивно сушење
  • LCD дисплеј за приказ на препорачаното полнење ,сигурноста од деца , времето на сушењето , предподесување на времето и приказ на преостанатото време на сушење
  • Vario perfeсt -Сите програми се временски скратени со постигнување на оптимален резултат
  • Vario soft бубањ
  • EcoSillence Drive мотор -тивок мотор со 10 години гаранција
  • Еколошка потрошувачка на вода
  • Самочистечки кондензатор
  • Систем за регистрирање на пената и на нерамнотеженоста на бубањот
  • Волумен на бубањот 56 л
  • Можност за полувградување
  • 32 см голем отвор на вратата, 180° агол на отварање на вратата
  • Вредност на потрошувачката кај програмот Алишта во боја 60° перење и сушење:
   – Потрошувачка на ел. енергија 5,44 kWh
   – Потрошувачка на вода 118 л
  • Енергетска класа А
  • Ефикасност на перењето А
  • Ефикасност на сушењето А
  • Бука кај центрифугата: 74 dB
  • Бука кај перењето: 52 dB
  • Димензии (VxŠxD): 85x60x59cm
  Write your own review
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *
  • Washdry/ EcoSillenceDrive
  • Капацитет на перењето: 8 кг, капацитет на сушење 5 кг
  • Непрекинато перење и сушење 5 кг
  • Број на обрти на центрифугата: 1500/400 O/min
  • Aqua stop- долготрајна заштита за излевање на водата со гаранција
  • Едноставно бирање на програмите со еден регулатор за програмите на перење, температурата , вклучување и исклучување
  • Посебните програми за: додатно перење,проветрување, чистење на барабанот,мешани алишта, екстра краток програм 15 мин,празнење на вода,AllergyPlus/ECARF ,HygieneCare,волна рачно перење, фино /свила,
  • Типки за старт со можност на додавање на облека , обртаи , траење на сушењето, програмирање на време на почетокот на перењето до 24 ч. температурата, мени , прилагоди
  • Посебна програма за нежно сушење и програма за интензивно сушење
  • LCD дисплеј за приказ на препорачаното полнење ,сигурноста од деца , времето на сушењето , предподесување на времето и приказ на преостанатото време на сушење
  • Vario perfeсt -Сите програми се временски скратени со постигнување на оптимален резултат
  • Vario soft бубањ
  • EcoSillence Drive мотор -тивок мотор со 10 години гаранција
  • Еколошка потрошувачка на вода
  • Самочистечки кондензатор
  • Систем за регистрирање на пената и на нерамнотеженоста на бубањот
  • Волумен на бубањот 56 л
  • Можност за полувградување
  • 32 см голем отвор на вратата, 180° агол на отварање на вратата
  • Вредност на потрошувачката кај програмот Алишта во боја 60° перење и сушење:
   – Потрошувачка на ел. енергија 5,44 kWh
   – Потрошувачка на вода 118 л
  • Енергетска класа А
  • Ефикасност на перењето А
  • Ефикасност на сушењето А
  • Бука кај центрифугата: 74 dB
  • Бука кај перењето: 52 dB
  • Димензии (VxŠxD): 85x60x59cm