CALL ЦЕНТАР за ONLINE НАРАЧКИ: 02 5 11 00 11
Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  About Us

  Нашата визија е зголемен број на задоволни коминтенти, интегрирање на висока светска технологија и работење по највисоките стандарди за квалитет, како би ја задржале и зголемиле довербата на нашите клиенти.

  Во моментот имаме одлично технички едуциран тим од преку 100 лица во Скопје и дистрибутивни центри во секој поголем град во Македонија.

  Фирмата е во постојан развој и со едуцирање на нашите вработени и нивно сертифицирање, како и воведувањето на ISO9001:2008 сертификатот за квалитет се надеваме дека бројот на задоволни клиенти и натаму секојдневно ќе се зголемува.