CALL ЦЕНТАР за ONLINE НАРАЧКИ: 02 5 11 00 11
Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search
  banner

  Sorry - this product is no longer available

  Manufacturer: Home Electronics

  HOME electronics Правосмукалка VC-18002 (R / BK / DB / BL)

  €58.52
  Со Home Electronics правосмукалката добивате една платненаи две хартиени кеси, но и многу повеќе, бидејќи некои од предностите на овој уред се cyclon филтерот за собирање на покрупните нечистотии, индикатор кој укажува на замена на кесите и цревото кое се врти за 360ᵒ. Моторот од 1800W дизајниран е да стартува полека, со soft старт систем кој на тој начин го чува и го продолжува неговиот век на траење. Гумираните тркала се безбедни за сите видови подови, а разните додатоци и подесувања значително ќе ви ја олесната работата. HEPA филтерот ја задржува прашината на издувната страна, чувајќи ја чистотата на воздухот.
  banner

  1800W
  2 хартиени кеси + 1 текстилна торба 2л
  Cyclon филтер
  регулатор за јачина
  хромирана телескопската цевка
  пластична четка за подови
  додаток за агли
  четка за мебел
  држач за додатоци
  гумени тркала за заштита на осетливи површини
  индикаторот за полна торба
  360ᵒ ротационо црево
  термостат
  мек старт за подолг век на моторот
  ХЕПА филтер за издувни гасови
  кабел од 5м
  Гаранција 1 година

  Write your own review
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *

  1800W
  2 хартиени кеси + 1 текстилна торба 2л
  Cyclon филтер
  регулатор за јачина
  хромирана телескопската цевка
  пластична четка за подови
  додаток за агли
  четка за мебел
  држач за додатоци
  гумени тркала за заштита на осетливи површини
  индикаторот за полна торба
  360ᵒ ротационо црево
  термостат
  мек старт за подолг век на моторот
  ХЕПА филтер за издувни гасови
  кабел од 5м
  Гаранција 1 година