CALL ЦЕНТАР за ONLINE НАРАЧКИ: 02 5 11 00 11
Close
(0) артикли
Немате ставки во вашата кошничка.
Сите Категории
  Филтри
  Опции
  Пребарување

  Разладна техника

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна

  Витрина за вино XWC660E

  $1,121.80
  Бруто капацитет: 156 l Тип на апарат: Подпултен Димензии (ШxВxД): 60 × 87 × 60 cm

  GORENJE NRS9181CXB Side - by - side самостоен комбиниран фрижидер

  $1,550.20
  Бруто капацитет: 608 l Тип на апарат: Самостоен Total NoFrost Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 90,6 × 177 × 75,9 cm

  GORENJE Side - by - side самостоен комбиниран фрижидер NRS9181CX

  $1,509.40
  Бруто капацитет: 608 l Тип на апарат: Самостоен Total NoFrost Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 90,6 × 177 × 75,9 cm

  Фрижидер Vox KS 1200

  $152.80

  Хоризонтален замрзнувач FH130W

  $254.80
  Бруто капацитет: 130 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: А Димензии (ШxВxД): 50 × 85 × 70 cm

  Хоризонтален замрзнувач FH210W

  $297.64
  Бруто капацитет: 210 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: А Димензии (ШxВxД): 80 × 85 × 70 cm

  Хоризонтален замрзнувач FH330W

  $322.12
  Бруто капацитет: 325 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: А Димензии (ШxВxД): 110 × 85 × 70 cm

  Хоризонтален замрзнувач FH400W

  $342.52
  Бруто капацитет: 400 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: А Димензии (ШxВxД): 130 × 85 × 70 cm

  TESLA FRIZIDER SIDE BY SIDE IN

  $983.69
  Произведувач TESLA Модел RB 5100 FHX Енергетска класа A+ Висина 190 - 200 cm

  Фрижидер VOX KS 2800 W (Бел)

  $244.60

  Фрижидер VOX KS 2800 S (Сив)

  $265.00

  GORENJE Фрижидер со една врата R 6191DW

  $469.00
  Енергетска класа: А+ Боја: Бела Приклучна моќ: 60 W Бучност: 38 dB(A)

  TESLA ZAMRZNUVAC SANDUCAR 316L RH3200H

  $389.64

  Вертикален замрзнувач F3091ANW

  $285.40
  Бруто капацитет: 70 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 50,1 × 84,5 × 54 cm

  Вертикален замрзнувач F6181AX

  $530.20
  Бруто капацитет: 309 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 60 × 180 × 64 cm

  Вертикален замрзнувач F6245W

  $387.40
  Бруто капацитет: 238 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: А Димензии (ШxВxД): 60 × 143,5 × 62,5 cm

  Вертикален замрзнувач FN6191DHX

  $611.80
  Бруто капацитет: 277 l Тип на апарат: Самостоен NoFrost Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm

  GORENJE FH210 W zamrznuvac

  $386.99
  Енергетска класа: А Врата: Метална врата Климатска класа: SN, N, ST, T

  GORENJE Фрижидер со една врата R 6191DX

  $503.68
  Енергетска класа: А+ Боја: Металик сива Приклучна моќ: 60 W Бучност: 38 dB(A)

  TESLA VERTIKALEN ZAMRZNUVAC RU1600H

  $357.82

  Frizider GORENJE ZS 316 FH 330 W

  $418.81

  BOSCH Комбинирани фрижидери KGV 36UL20S

  $611.80
  Енергетска класа: А+ Боја: Бела Замрзнувачки дел доле Бруто капацитет: 307 l

  KONCAR Фрижидер со една врата H1A 48 110.BF

  $157.49
  Енергетска класа: А Боја: Бела Комора во горниот дел 3 години гаранција

  BOSCH Комбинирани Фрижидери KGV 36UW20S

  $568.96
  Енергетска класа: А+ Боја: Бела Замрзнувачки дел доле Бруто капацитет: 309 l

  GORENJE Verikalen Zamrznuvac F 6181 AW

  $657.49
  Бруто капацитет: 309 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 60 × 180 × 64 cm

  KONCAR Фрижидер со една врата H1A 48 112.BF

  $133.82
  Енергетска класа: А Боја: Бела Бруто капацитет: 110 l 3 години гаранција

  GORENJE Самостоен ладилник R6192LW

  $544.48
  Бруто капацитет: 370 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm

  GORENJE Самостоен ладилник R6192LX

  $589.36
  Бруто капацитет: 370 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm

  GORENJE Самостоен ладилник R6295W

  $313.96
  Бруто капацитет: 285 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: А Димензии (ШxВxД): 60 × 143,5 × 62,5 cm

  GORENJE Самостоен ладилник RB3091ANW

  $203.80
  Бруто капацитет: 116 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 50,1 × 84,5 × 54 cm

  VOX Vertikalen Zamrznuvac 3 fioki VF 1200

  $251.74
  • Верикален замрзнувач; • Енергетска класа: А+; • Нето зафатнина 62 литир;

  GORENJE Комбинирани фрижидери NRC6192TX

  $693.40
  Енергетска класа: A++ NoFrost Plus Боја: Металик сива Бруто капацитет: 329 l

  GORENJE Самостоен ладилник R3091ANW

  $193.60
  Бруто капацитет: 116 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 50,1 × 84,5 × 54 cm

  GORENJE Самостоен ладилник OBRB153BL

  $1,631.80
  Бруто капацитет: 260 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: А+++ Димензии (ШxВxД): 60 × 154 × 66,9 cm

  GORENJE Самостоен ладилник OBRB153R

  $1,631.80
  Бруто капацитет: 260 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: А+++ Димензии (ШxВxД): 60 × 154 × 66,9 cm

  GORENJE Самостоен ладилник ORB152BK

  $693.40
  Бруто капацитет: 260 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 154 × 66,9 cm

  GORENJE Самостоен ладилник ORB152BL

  $693.40
  Бруто капацитет: 260 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 154 × 66,9 cm

  GORENJE Самостоен ладилник ORB152C

  $693.40
  Бруто капацитет: 260 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 154 × 66,9 cm

  GORENJE Самостоен ладилник ORB152CH

  $693.40
  Бруто капацитет: 260 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 154 × 66,9 cm

  GORENJE Самостоен ладилник ORB152CO

  $693.40
  Бруто капацитет: 260 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 154 × 66,9 cm

  GORENJE Самостоен ладилник ORB152GR

  $693.40
  Бруто капацитет: 260 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 154 × 66,9 cm

  GORENJE Самостоен ладилник ORB152O

  $693.40
  Бруто капацитет: 260 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 154 × 66,9 cm

  GORENJE Самостоен ладилник ORB152R

  $693.40
  Бруто капацитет: 260 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 154 × 66,9 cm

  GORENJE Самостоен ладилник ORB152RD

  $693.40
  Бруто капацитет: 260 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 154 × 66,9 cm

  GORENJE Самостоен ладилник ORB152RD-L

  $693.40
  Бруто капацитет: 260 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 154 × 66,9 cm

  GORENJE Комбинирани фрижидери NRK6202TW

  $632.20
  Енергетска класа: A++ NoFrost Plus Боја: Бела Бруто капацитет: 363 l

  GORENJE Самостоен комбиниран фрижидер RK6161AX

  $479.20
  Бруто капацитет: 304 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 60 × 162 × 64 cm

  GORENJE Самостоен комбиниран фрижидер RK6192AX4

  $469.00
  Бруто капацитет: 326 l Тип на апарат: Самостоен Енергетска класа: A++ Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm