Close
(0) артикли
Немате ставки во вашата кошничка.
Сите Категории
  Филтри
  Опции
  Пребарување

  Пофалби и поплаки

   Една од стратешките цели на АМЦ е да изгради исклучително квалитетни услуга и грижа за своите корисници со цел да создадеме високо ниво на лојалност кај нашите партнери и крајни потрошувачи. Задоволниот корисник е вистинскиот успех во бизнисот.

  Со желба да ги задоволиме сите ваши потреби и барања како наши корисници, без разлика дали се работи за услуга во нашите продажни салони или нашиот сервисен центар, би Ве замолиле сите ваши пофалби или поплаки да ни ги испратите на маил:
  customercare@amc.com.mk.
  Со Вашиот придонес ќе успееме да ги корегираме евентуалните пропусти и на Ваше и Наше задоволство да добиете поквалитетна услуга.
  Цените и спецификациите се предмет на промена. АМЦ не одговора и однапред се извинуваме за печатни грешки и промена на цени. Ве покануваме секогаш при купувањето првин да ги утврдите карактеристиките и цената на производот што сакате да го купите. Уживајте во технологијата.

  Со почит
  Тимот за грижа за корисници на АМЦ