CALL ЦЕНТАР за ONLINE НАРАЧКИ: 02 5 11 00 11
Close
(0) артикли
Немате ставки во вашата кошничка.
Сите Категории
  Филтри
  Опции
  Пребарување

  Наши салони

  Филозофијата на компанијата е да им овозможи на што поголем број корисници достапност до најновите ИТ и Аудио и видео производи по СЕКОГАШ НАЈДОБРИ ЦЕНИ.
  Во таа насока постојано инвестираме во унапредувањето на малопродажна мрежа и отворање на нови продажни салони.
  АМЦ веќе располага со десетина продажни салони ширум Македонија, со план таа бројка и понатаму да расте. Затоа наскоро очекувајте салон и во вашиот град, мал свет на дигиталната технологија по СЕКОГАШ НАЈДОБРИ ЦЕНИ.

  Т.Ц. Соравиа - приземје
  Ул. Васил Аџиларски
  тел: 02 323 07 99
  Работно време
  Понеделник - петок
  09H - 20h
  Сабота: 10h - 18h.
  Бул. „Климент Охридски“
  тел: 02 311 11 32
  тел: 02 329 82 41
  Понеделник - петок 
  09H - 20h
  Сабота: 10h - 18h.
  Ул. „Ѓуро Ѓаковиќ“ ББ
  тел: 047 23 23 40
  Понеделник - петок 
  09H - 20h
  Сабота: 10h - 18h.
  7 Ноември, бр.45
  тел: 034 211 037
  Понеделник - петок 
  09H - 20h
  Сабота: 10h - 18h.
     
  ул. Иво Лола Рибар 9
  тел: 071 - 397 - 992
  Понеделник - петок 
  09H - 20h
  Сабота: 10h - 18h.
  Ул. „3-та М.У.Бриг. 46/3-2
  тел: 031 437 666
  Понеделник - петок 
  09H - 20h
  Сабота: 10h - 18h.
  Ул. „К.Ј. Питу“ 2
  тел: 046 230 550
  Понеделник - петок 
  09H - 20h
  Сабота: 10h - 18h.
  Ул. „Ленинова“ 103
  тел: 034 349 301
  Понеделник - петок 
  09H - 20h
  Сабота: 10h - 18h.
  Ул. „Благоја Тоска“ 216/2
  тел: 044 343 177
  Понеделник - петок 
  09H - 20h
  Сабота: 10h - 18h.
  Ул.„Благој Ѓорев“ бб
  тел: 043 211 262
  Понеделник - петок 
  09H - 20h
  Сабота: 10h - 18h.
  Ул. „Њуделхиска“ 17 
  Во Агенција Александрија
  тел: 02 313 50 60
  Понеделник - петок 
  08H - 17h

  Ул. „Њуделхиска“ 17 
  Во Агенција Александрија
  тел: 321 46 55
  Понеделник - петок 
  08H - 17h

  Ул. „Ванчо Прке“ бб
  тел:032 391 393
  Понеделник - петок 
  09H - 20h
  Сабота: 10h - 18h.
  Ул. „Маршал Тито .“ бр. 1
  тел: 046- 700-185 
  Понеделник - петок 
  09H - 20h
  Сабота: 10h - 18h.
  Ул.Њуделхиска бр 17
  тел: 02 3125 097
  Понеделник - петок 
  09H - 17h
  .
  Катна гаража - Приземје
  тел: 048 400 045
  Понеделник - петок 
  09H - 20h
  Сабота: 10h - 18h.
  Ул. „Маршал Тито“ бр 11
  тел: 033 271 559
  Понеделник - петок 
  09H - 20h
  Сабота: 10h - 18h.
  Ул. „7-ми Септември“ бб
  тел:043 447 273
  Понеделник - петок 
  09H - 20h
  Сабота: 10h - 18h.
  Ул. „Маршал Тито “ бр 56
  тел: 045 256 641
  Понеделник - петок 
  09H - 20h
  Сабота: 10h - 18h.
   „Сити Мол “ 2-ри кат
  тел: 02 5118 927
  Работно време
  Секој ден, нон стоп
  10h - 22h.

   

  View АМЦ Салони во Македонија in a larger map