CALL ЦЕНТАР за ONLINE НАРАЧКИ: 02 5 11 00 11
Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search
  banner

  Sorry - this product is no longer available

  Manufacturer: VOX Electronics

  Машина за садови VOX LC 2145 (бела)

  €205.22
  €219.89
  banner

  • Капацитет: 10 комплети;
  • Енергетска класа: А;
  • Класа на перење: А;
  • 5 програми за перење + предперење;
  • Температури на перење: 40°/50°/55°/65°/70°C;
  • Половина перење;
  • Еко брзо перење 30 минути;
  • Потрошувачка на вода: 13 литри;
  • Внатрешност од нерѓосувачки челик;
  • Скирен грејач;
  • Прилагодување на горната корпа;
  • Повеќенаменска долна корпа; Корпа за лажици, вилушки и лажици;
  • Сигурносен систем: Заштита од прелевање и течење и Заштита на грејачот;
  • Бучава: 54dB;
  • Димензии: 85х45x60 см;
  • Потрошувачка на енергија: 0,93kWh/24h

  Write your own review
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *

  • Капацитет: 10 комплети;
  • Енергетска класа: А;
  • Класа на перење: А;
  • 5 програми за перење + предперење;
  • Температури на перење: 40°/50°/55°/65°/70°C;
  • Половина перење;
  • Еко брзо перење 30 минути;
  • Потрошувачка на вода: 13 литри;
  • Внатрешност од нерѓосувачки челик;
  • Скирен грејач;
  • Прилагодување на горната корпа;
  • Повеќенаменска долна корпа; Корпа за лажици, вилушки и лажици;
  • Сигурносен систем: Заштита од прелевање и течење и Заштита на грејачот;
  • Бучава: 54dB;
  • Димензии: 85х45x60 см;
  • Потрошувачка на енергија: 0,93kWh/24h