CALL ЦЕНТАР за ONLINE НАРАЧКИ: 02 5 11 00 11
Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Инструкции за online купување

   

  Инструкции за купување онлајн

  Детални инструкции за онлајн купување

  I. Избор на производ од главното мени

  1. Изберете категорија на производ од главното мени.

   II. ИВлезете во деталната страна на производот или едноставно кликнете на ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА

  Ако си регистриран НАЈАВИ СЕ, или ако не си РЕГИСТРИРАЈ СЕ

  Пополнете се што ви бара си системот при регистрација, име, презиме, број, адреса, лозинка која ќе ви биде и кликни РЕГИСТРИРАЈ СЕ

  ГОРЕ ДЕСНО оди на КОШНИЧКАТА...КЛИКНИ...ОДЕТЕ КОШНИЧКАТА  СЕГА СТЕ ВО КОШНИЧКАТА...ГИ ГЛЕДАТЕ ПРОИЗВОДОТ или ПРОИЗВЕДИТЕ КОИ СТЕ ГИ НАРАЧАЛЕ. ЧЕКИРАЈТЕ дека СЕ СОГЛАСУВАТЕ СО УСЛОВИТЕ и ПРАВИЈАТА ЗА ОНЛАЈН НАРАЧКИ и КЛИКНЕТЕ...ЧЕКИРАЈ  ИЗБЕРЕТЕ ЗЕМЈА - МАКЕДОНИЈА  ПОПОЛНЕТЕ: ГРАД, АДРЕСА, ПОШТЕНСКИ БРОЈ и ТЕЛЕФОНСКИ БРОЈ и КЛИКНЕТЕ ПРОДОЛЖИ  ДОКОЛКУ САКАТЕ ПРОИЗВОДОТ ДА ГО РЕЗЕРВИРАТЕ ЗА ПОДИГАЊЕ ВО БИЛО КОЈ САЛОН НА АМЦ, ИЗБЕРЕТЕ: ПОДИГНИ ГИ ТВОИТЕ ПРОИЗВОДИ во ПРОДАВНИЦА и КЛИКНЕТЕ ПРОДОЛЖИ
  ИЗБЕРЕТЕ ВО КОЈ САЛОН САКАТЕ ПРОИЗВОДОТ ДА ВИ БИДЕ РЕЗЕРВИРАН ЗА ДА СИ ГО ПОДИГНЕТЕ ВО ЖИВО..ПРИМЕР БИТОЛА, или ОХРИД или CITY MALL СКОПЈЕ...И КЛИКНЕТЕ ПРОДОЛЖИ

   

  ЌЕ ВИ СЕ ОТВОРИ МЕТОД ЗА ПЛАЌАЊЕ...ИЗБЕРЕТЕ....PAY IN STORE а ПОТОА КЛИКНЕТЕ ....ПРОДОЛЖИ  ЌЕ ВИ СЕ ОТВОРИ СТРАНИЧКА СО ИНФОРМАЦИИ ЗА ПЛАЌАЊЕТО...КЛИКНЕТЕ...ПРОДОЛЖИ

  ПОТОА КЛИКНЕТЕ.....ПОТВРДИ  ЌЕ СЕ ОТВОРИ СТРАНИЧКА СО ПОТВРДА ДЕКА НАРАЧКАТА Е ПРОЦЕСИРАНА...а зошто да не е...ПОЛЕСНО е инсталација на Viber на мобилен телефон ПРИМЕР....КЛИКНЕТЕ ПРОДОЛЖИ

  ПРОВЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ Е-MAIL....ИМАТЕ MAIL од АМЦ СО ПОТВРДА ЗА НАРАЧКАТА...ВЕ ОЧЕКУВАМЕ ВО САЛОНОТ КАЈ ШТО ВИ Е РЕЗЕРВАЦИЈАТА ДА СИ ГО ПОДИГНЕТЕ ВАШИОТ ПРОИЗВОД...СО ЗАДОВОЛСТВО ДА СЕ СЛУЖИТЕ.
  МЕТОД НА ИСПОРАКА - БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ДО ВАШИОТ ДОМ

  Доколку не сакате производот да го подигнете во салон, сакате да ви стигне во ВАШИОТ ДОМ, ПОСЛЕ ПОПОЛНУВАЊЕТО НА АДРЕСАТА и СЛИЧНИТЕ ИНФОРМАЦИИ, НЕ ГО ЧЕКИРАТЕ...Подигни ги твоите производ во ПРОДАВНИЦАТА, туку ВЕДНАШ ОДИТЕ НА....ПРОДОЛЖИ..  ЌЕ ВИ СЕ ОТВОРИ ОПЦИЈА...ДОСТАВА ДО ДОМА (0.00 денари)...ЧЕКИРАЈТЕ ЈА...
  ЌЕ ВИ СЕ ОТВОРИ ОПЦИЈА ЗА ПЛАЌАЊА....ИЗБЕРЕТЕ PAY IN STORE...ДОКОЛКУ САКАТЕ ДА ПЛАТИТЕ ДОМА...
  ИЛИ CPAY ДОКОЛКУ САКАТЕ ДА ПЛАТИТЕ СО КАРТИЧКА. ЗА ПРИМЕРОТ ИЗБИРАМЕ PAY IN STORE (ЌЕ ПЛАТИТЕ ДОМА).  ВИ СЕ ОТВОРА СТРАНИЧКА СО ИНФОРМАЦИИ ЗА НАРАЧКАТА. КЛИКНЕТЕ.....ПРОДОЛЖИ  ЌЕ ВИ СЕ ОТВОРИ СТРАНИЧКА И СО ИНФОРМАЦИИ ЗА ДОСТАВАТА, ИМЕ, ПРЕЗИМЕ, АДРЕСА, итн. КЛИКНЕТЕ...ПОТВРДИ
  ЌЕ ВИ СЕ ОТВОРИ СТРАНИЧКА СО ПОТВРДА ЗА НАРАЧКАТА....КЛИКНЕТЕ ПРОДОЛЖИ


  ДОКОЛКУ Е СЕ ВО РЕД, А ЗОШТО ДА НЕ БИ БИЛО (полесно е да речеме инсталирање Viber на телефон) НА МАИЛ ЌЕ ДОБИЕТЕ ПОТВРДА ЗА ВАШАТА НАРАЧКА. ОЧЕКУВАЈТЕ ПОВИК ОД ДОСТАВУВАЧОТ НА ПРАТКАТА ВО РОК ОД 24-48 ЧАСА. СО ЗАДОВОЛСТВО ДА СЕ СЛУЖИТЕ СО НОВИОТ ПРОИЗВОД.