CALL ЦЕНТАР за ONLINE НАРАЧКИ: 02 5 11 00 11
Close
(0) артикли
Немате ставки во вашата кошничка.
Сите Категории
  Филтри
  Опции
  Пребарување

  Брз кредит 30-60 мин

  КАКО ДО СУПЕР БРЗ КРЕДИТ ВО САМО 2 ЧЕКОРИ:

  1. Изберете производ кои сакате да го купите на страната на АМЦ, www.amc.com.mk или на лице место во салоните на АМЦ.

  2. Повелете во салон на АМЦ. Пополнете ја апликацијата заедно со наш продавач.
  Кредитот ќе биде разгледан во рок од 30-60 мин. и доколку се одобри,
  ПРОИЗВОДОТ МОЖЕ ВЕДНАШ ДА СИ ГО ЗЕМЕТЕ!!!

  Износ на кредитот :
  Од 12.000 до МКД 300.000,00

  Рок на отплата:
  • Од 6 до 48 месеци (4 години) - За кредити до 30.000 МКД
  • Од 6 до 72 месеци (6 години) - За кредити над 30.000 МКД;

  Отплата:
  Еднакви месечни ануитети (минимален износ на месечен ануитет 300 МКД)

  Корисници: 
  • Физички лица-државјани на Република Македонија;
  • Старосна граница од 20 до 67 години при доспевањето на последниот месец на отплата на кредитот;
  • Минимум месечни нето приходи МКД 8.100
  • Вкупните месечни обврски по основ на рати за кредити не надминуваат повеќе од 55% за лицата кои земаат плата преку Стопанска Банка, односно 40% за останатите клиенти кои земаат плата преку другите банки;

  Потребни документи за клиенти кои земаат плата преку Стопанска банка:

  • Потпишана Апликација и Договор за наменски кредит (2 примерока)- на лице место во АМЦ;
  • Копија од лична карта или пасош;

  Потребни документи за клиенти кои земаат плата преку друга банка:

  • Потпишана Апликација и Договор за наменски кредит (2 примерока)- се пополнува на лице место во АМЦ;
  • Копија од лична карта или пасош;
  • Чек од пензија/потврда за редовно вработување, заверена и потпишана од овластените лица кај работодавецот (не постара од 30 дена и со наведен износ на месечни примања);
  • За барања за кредит во вкупен износ од над 40.000 МКД, вработените во приватни фирми кои не се акционерски или државни/јавни установи потребно е да достават и образец ПП53 (Декларација за прием од УЈП или рекапитулари) за последните два месеци;
  • Оригинална про-фактура од продавачот за продажба на производите, потпишана и заверена со печат (ја добивате во салон во АМЦ)

  Каматна стапка

  •  11.25% годишно, променлива

  Трошок за апликација : (НЕМА ТРОШОЦИ ЗА АПЛИЦИРАЊЕ);
  Без трошоци за предвремена отплата.