Спореди камери

HERO5 Black

 • 12mp / 30 fps
  Burst Time Lapse

 • 4K30 / 1440p80 /
  1080p120

 • Waterproof
  33FT (10M)

 • Simple 1-Button
  Control

 • Wi-Fi + Bluetooth®

 • Advanced Wind
  Noise Reducation

 • Voice Control

 • Video
  Stabilization

 • Auto Upload to Cloud

 • Touch Display

 • Location Capture

 • RAW + WDR Photos

HERO5 Session

 • 10mp / 30 fps
  Burst Time Lapse

 • 4K30 / 1440p60 /
  1080p90

 • Waterproof
  33FT (10M)

 • Simple 1-Button
  Control

 • Wi-Fi + Bluetooth®

 • Advanced Wind
  Noise Reducation

 • Voice Control

 • Video
  Stabilization

 • Auto Upload to Cloud

HERO Session

 • 8mp / 10 fps Burst
  Time Lapse

 • 1440p30 / 1080p60

 • Waterproof
  33FT (10M)

 • Simple 1-Button
  Control

 • Wi-Fi + Bluetooth®

 • Advanced Wind
  Noise Reducation

НОСИ. 
СКЛОПИ. ЗАЉУБИ СЕ. 

Погледни ја реалноста на сосема друг начин, со повеќе од 30 GoPro приклучоци, носачи и додатоци, вклучувајќи ја "Karma", 3-Way, Remo и останатите.

Kупуваат сите додатоци
 • 3 Way™

  Ова е 3 во 1 приклучок кој може да се користи како држач за камера, механичка рака и триножно постоље.

 • Supercharger

  Полни два GoPro или други USB уреди симултано.
  Пред употреба да се провери компатибилноста со сво јот уред.

 • The Frame (Hero5 Black +all)

  Заменлива монтажна рамка за твојата HERO5 Black.

 • Thing1 – microSD Card reader

  Клуч за ослободување и едитирање на GoPro снимките од твојата microSD картичка.

 • The Handler™

  GoPro држач за рака за стабилно снимање под вода или надвор од неа.

 • Chesty

  Сними ултра интересни кадри директно од твоите гради.

 • Suction Cup

  Прицврсти го твојот GoPro за автомобил, чамец, мотор и останато, бидејќи докажано издржува брзини поголеми и од 240 km/h.

 • Handlerbar / Seatpost

  Компактен алуминиумски држач на расклопување, за снимање во распон од 360 степени.

 • Tube Mount

  Brzo montiraj svoj GoPro na bilo koji cevasti rukohvat, šipku i slično.

 • Portable Power Pack

  Брзо монтирај го својот GoPro и останатите уреди во движење.

Купувај според активностите

Во воздух, на патека, низ вода и под вода, овие специјализирани групи камери ги имаат сите приклучоци, носачи и дополнителна опрема за да ги забележиш и оствариш своите страсти.

ПОГЛЕДНИ ГИ СИТЕ АКТИВНОСТИ

GoPro АПЛИКАЦИИ

Нашите апликации се прават да биде лесно - од снимање и креирање на видео материјали до уживање во нив во друштво на пријателите.

Сними

Сними

Креирај

Quik

Уживај

GoPro VR

Capture

Live preview, playback + full camera control.

Користи го својот мобилен уред за преглед и репродукција на снимките, контрола на GoPro камерата и споделување „во лет“.

 • Користи го Live preview за лесен избор на совршен кадар.
 • Воспостави целосна далечинска контрола над сите функции на камерата.
 • Споделувај фотографии видео клипови на Instagram, Facebook, Twitter...

Пристапи им на своите фотографии и видео клипови во облак (cloud).
Наскоро

Quik™

Awesome edits made easy.

Креирај прекрасни видео клипови во само неколку допири. Едитирањето никогаш не било така брзо, а ни така забавно.

 • Ги анализира твоите фотографии и видео содржини за да ги пронајде најдобрите моменти.
 • Додава фини преминувања и ефекти, и се синхронизира со ритамот на музиката.
 • Ја прави твојата приказна посебна, со дополнителен текст, филтри, музика...

Пристапи им на своите фотографии и видео клипови во облак (cloud).
Наскоро

Наскоро

Quik | Desktop

Access. Edit. Enjoy.

Импортирај ги своите GoPro снимки и кредирај прекрасни видео клипови во само неколку кликови.

 • Лесно ги трансформира твоите снимки во феноменални видео клипови синхронизирани со музика.
 • Автоматски ги импортира фотографиите и видео содржините и ги споделува твоите најдобри снимки.
 • Доаѓа во комбинација со GoPro Studio софтвер, за уште понапредно едитирање.

Пристапи до своите фотографии и видео клипови во облак (cloud).
Наскоро

GoPro VR

Relive reality.

Нурни се во светот на VR искуството на твојот телефон.

 • Истражи возбудливи VR содржини креирани од страна на глобалната GoPro заедница и upload-ирај ги своите.
 • Со прстите зумирај или прошири ги надреалните видици и гледај ги само со движење на твојот телефон.