AMC Контакт
 
За Нас

P5000s.jpg QUART Smartphone P5000s 5...
    5"HD Display 1280x720 IPS screen MT6582-1.3GHz, OCTA cor...
9.990 ден.
Детали
ELEPHONEg7WHITE.jpg ELEPHONE Smartphone 5,5&q...
∙ 5.5" HD IPS Display, 1280x720 ∙ 5.5mm Ultra Thin∙ Dual SIM, Dual Stand-By...
10.990 ден.
Детали
elephoneP6000white.jpg ELEPHONE Smartphone 5&quo...
∙ 5.0" HD IPS Display, 1280x720∙ Dual SIM, Dual Stand-By∙ MT6732 1.5GHz qua...
12.990 ден.
Детали

Компјутери

lead7-black.jpg LEAGOO Smartphone 5"...
5.0" IPS Capacitive Screen, 1280 x 720DUAL SIM, Dual StandbyQUAD Core Proce...
9.990 ден.
Детали
lead2_1.jpg LEAGOO Smartphone 5"...
5.0" IPS Capacitive Screen, 960x540DUAL SIM, Dual StandbyQUAD Core Procesor...
8.490 ден.
Детали
lead5-black.jpg LEAGOO Smartphone 5"...
5.0" IPS Capacitive Screen, 854x480DUAL SIM, Dual StandbyQUAD Core Procesor...
6.990 ден.
Детали

Преносни компјутери

Pavilion15.jpg HP 15-F009 15.6"/AMD...
15.6" HD LED DisplayAMD E1-2100 Dual Core4 GB DDR3 RAM500 GB HDDAMD Radeon...
13.990 ден.
Детали
N551JK.jpg ASUS N551JK-CN114D 15.6&q...
   15.6" HD LED DisplayIntel Core i7-4710HQ8 GB DDR3 RAM1000 GB H...
50.990 ден.
Детали

Паметни телефони

P5000s.jpg QUART Smartphone P5000s 5...
    5"HD Display 1280x720 IPS screen MT6582-1.3GHz, OCTA cor...
9.990 ден.
Детали
ELEPHONEg7WHITE.jpg ELEPHONE Smartphone 5,5&q...
∙ 5.5" HD IPS Display, 1280x720 ∙ 5.5mm Ultra Thin∙ Dual SIM, Dual Stand-By...
10.990 ден.
Детали
elephoneP6000white.jpg ELEPHONE Smartphone 5&quo...
∙ 5.0" HD IPS Display, 1280x720∙ Dual SIM, Dual Stand-By∙ MT6732 1.5GHz qua...
12.990 ден.
Детали

Телевизори

40PFH43009.jpg LED PHILIPS 40PFH4309/88
Ultra Narrow bezel Full HD LED TV, 1920x1080pPerfect Motion Rate 100 HzDigi...
18.990 ден.
Детали
LP322_rakomet.jpg LED TV QUART 32" LP3...
   Stylish HD LED TV, Mega Dynamic COntrast, 3x HDMI, PC Input, S...
11.990 ден.
Детали
lps401mak.jpg LED TV QUART 40" LPS...
• Stylish Full HD SMART LED TV• Browser, YouTube, Facebook• ...
17.990 ден.
Детали

 
 
Пребарај во групата:
Дел од називот:
 
   
   
   
         
    
 
Услови за online купување
Инструкции за online купување
Попуст при Online продажба
Брза испорака до дома
Бараме програмер
 IT НОВОСТИ                        
Поради огромниот интерес на компаниите ќе продолжиме со бесплатните обуки за канцелариско и архивско работење. Обуките се наменети за оние компании кои сакаат да си го олеснат своето работење и воедно да заштедат на инвестиции во простор и опрема која ја бара законот користејќи го нашето софтверско решение - Електронски деловодник.

2015-01-26T07:43:41.807Z
Извор:edelovodnik.mk Отвори цела вест
 
 

 
26.990
Додади во кошничка
на залиха