AMC Контакт
 
За Нас

QT650.jpg QUART Smartphone QT650 5,...
     5.3" QHD IPS Screen (960x540), 3 G DUAL SIM card, ...
6.990 ден.
Детали
QT670.jpg QUART Smartphone QT670 5....
       5.5" IPS, QHD 540x960, Multi-Touch ScreenQU...
7.990 ден.
Детали
P5000s.jpg QUART Smartphone P5000s 5...
    5"HD Display 1280x720 IPS screen MT6582-1.3GHz, OCTA cor...
9.990 ден.
Детали

Преносни компјутери

E1-572.jpg ACER E1-510-29202G50Mnkk ...
   15.6" HD LED Display, Intel Pentium N2920 QUAD Core, 2 GB DDR3...
11.990 ден.
Детали
ASUS-X552CL-SX022D.jpg ASUS X552CL-SX022D 15.6&q...
   15.6" HD LED Display, Intel Core i3 3217U, 4 GB DDR3 RAM, 500 ...
18.990 ден.
Детали

Паметни телефони

QT650.jpg QUART Smartphone QT650 5,...
     5.3" QHD IPS Screen (960x540), 3 G DUAL SIM card, ...
6.990 ден.
Детали
QT670.jpg QUART Smartphone QT670 5....
       5.5" IPS, QHD 540x960, Multi-Touch ScreenQU...
7.990 ден.
Детали
P5000s.jpg QUART Smartphone P5000s 5...
    5"HD Display 1280x720 IPS screen MT6582-1.3GHz, OCTA cor...
9.990 ден.
Детали

 
 
Пребарај во групата:
Дел од називот:
 
 
Филтер по цена
 
   
   
     
    
Услови за online купување
Инструкции за oinline купување
Попуст при Online продажба
Брза испорака до дома
Бараме програмер
 IT НОВОСТИ                        
Со примената на новиот закон за ДДВ во кој е утврдено издавањето на електронски фактури, фирмите имаат потреба од нивно чување во електронски облик во софтвер за канцелариско и архивско работење

2014-10-22T09:41:42.24Z
Извор:edelovodnik.mk Отвори цела вест
 
Преносни компјутери
СОРТИРАЈ: Цена | Назив  
Одбери бренд
Прикажи 12 | 24 | 48 артикли на една страна.
Прикажи само со залиха