AMC Контакт
 
За Нас

P5000s.jpg QUART Smartphone P5000s 5...
    5"HD Display 1280x720 IPS screen MT6582-1.3GHz, OCTA cor...
9.990 ден.
Детали
S4black.jpg SAMSUNG GALAXY i9515 S4 /...
5.0" FUll HD DisplayQUAD Core 1.9 GHz Krait 300Adreno 3202 GB RAM16 GB Flas...
19.990 ден.
Детали
A3500.jpg LENOVO A3500 Blue 7"...
   7" IPS Capacitive ScreenQuad Core processor 1.3 GHz1G RAM...
4.990 ден.
Детали

Компјутери

P5000s.jpg QUART Smartphone P5000s 5...
    5"HD Display 1280x720 IPS screen MT6582-1.3GHz, OCTA cor...
9.990 ден.
Детали
S850pink.jpg LENOVO S850 Pink 5" ...
5.0 IPS Capacitive screen, 720x1280Cortex-A7 1.3 GHz QUAD Core1 GB  R...
13.990 ден.
Детали
QT450_2.jpg QUART Smartphone 3G QT450...
4" Capacitive Display, 480x800Dual Core Processor512 MB RAM4 GB Flash, mic...
3.990 ден.
Детали

Преносни компјутери

Pavilion15.jpg HP 15-F009 15.6"/AMD...
15.6" HD LED DisplayAMD E1-2100 Dual Core4 GB DDR3 RAM500 GB HDDAMD Radeon...
13.990 ден.
Детали
X551.jpg ASUS X551MAV-SX264D 15.6&...
 15.6" HD LED DisplayIntel N2830 Dual COre2 GB DDR3 RAM500 GB HDDIntel...
11.990 ден.
Детали
Y5070_1.jpg LENOVO IP Y50-70 15.6&quo...
    15.6" Full HD LED Display, 1920x1080pIntel Core i7-4710H...
48.990 ден.
Детали

Паметни телефони

P5000s.jpg QUART Smartphone P5000s 5...
    5"HD Display 1280x720 IPS screen MT6582-1.3GHz, OCTA cor...
9.990 ден.
Детали
S4black.jpg SAMSUNG GALAXY i9515 S4 /...
5.0" FUll HD DisplayQUAD Core 1.9 GHz Krait 300Adreno 3202 GB RAM16 GB Flas...
19.990 ден.
Детали
A3500.jpg LENOVO A3500 Blue 7"...
   7" IPS Capacitive ScreenQuad Core processor 1.3 GHz1G RAM...
4.990 ден.
Детали

 
 
Пребарај во групата:
Дел од називот:
 
   
   
   
         
    
 
Услови за online купување
Инструкции за online купување
Попуст при Online продажба
Брза испорака до дома
Бараме програмер
 IT НОВОСТИ                        
Со примената на новиот закон за ДДВ во кој е утврдено издавањето на електронски фактури, фирмите имаат потреба од нивно чување во електронски облик во софтвер за канцелариско и архивско работење

2014-10-22T09:41:42.24Z
Извор:edelovodnik.mk Отвори цела вест